02 - 727 2850

Stremet Oy

Valmistaa korkealaatuiset ohutlevyosat

Stremet Oy on vuonna 1995 perustettu yritys, joka on erikoistunut korkealaatuisten ohutlevyosien suunnitteluun ja alihankintavalmistukseen. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakkaidemme tarpeiden mukaiseksi. Valmistamme tarpeita ja toivomuksia vastaavat yksilölliset tuotteet aina korkealaatuisina ja erityisellä tarkkuudella. Laajentuneen asiakaskuntamme tarpeisiin olemme vastanneet keskittymällä entistä enemmän valmistusprosessiemme tehokkuuteen ja laatuun. Olemme luoneet myös laajan alihankintaverkoston eri pinnoitusmenetelmille. Toteutamme niin maalaukset, sinkitykset, tinaukset, anodisoinnit, kromaukset kuin painatuksetkin. Monipuolisuus, nopeus ja toimitusvarmuus on meille arkipäivää. Nykyisten asiakkaidemme lisäksi haluamme palvella myös Sinua.

Meille hyvä toiminnan laatu tarkoittaa seuraavia asioita:

  • Lupaamamme toimitusaika pitää: Joustavuus ja nopeus ovat meille keskeisiä kilpailuvaltteja. Koko henkilökuntamme ymmärtää toimitusvarmuuden tärkeyden.
  • Osat kuvan mukaisia: Tuotteiden laatua valvotaan kaikissa työvaiheissa, annamme asiantuntemuksemme asiakkaidemme käyttöön.
  • Varma toimittaja: Huolehdimme työmenetelmiemme ja konekantamme ajanmukaisuudesta ja resurssien riittävyydestä.
  • Ammattitaitoinen henkilökunta: Henkilökuntamme on vastuuntuntoista, oma-aloitteista ja käytännönläheistä.
  • Innovatiivisuutta: Haemme yhteistyössä asiakkaidemma kanssa uusia ratkaisuja emmekä pelkää haasteita.
  • Korkealaatuiset kumppanit: Kiinnitämme huomiota yhteistyökumppaniemme laaduntuottokykyyn ja toimitusvarmuuteen. Merkittävimmillä kumppaneillamme on laatujärjestelmä.
  • Vastuullista toimintaa: Toimimme lakien ja asetusten mukaisesti.

Näiden periaatteiden toteutumisen käytännön toiminnasamme varmistamme dokumentoidun laatujärjestelmämme avulla joka kattaa yrityksen kaikki toiminnot.

Ota heti yhteyttä, niin kerromme lisää!

Puh. 02 - 727 2850

Stremet

Stremet Oy     -     Satamakatu 25     24100 Salo     puh. 02 - 727 2850     Fax. 02 - 7336072

Copyright © 2018 Stremet Oy. Tietosuoja